torstai 13. kesäkuuta 2013

Vastuullinen mamma !

Tänään käytiin Danielin kanssa avaamassa meille asuntosäästötili ja Danielin oma säästötili, tuli kyllä niin vastuullinen olo kun avasi ne tilit ja alkaa säästämään säännöllisesti joka kuukausi! Ja Dansku sai vielä hianon tuttipullon ja säästöhipon kaupanpäällisiksi :)


Viime yö oli TOOOSI rankka kun Daniel ei olisi millään halunnu nukkua kun eka oli kuuma ja sitten tuli kylmä ja sitten ei enää väsyttänytkään ja sit piti vaihtaa vaippa ja syödä ja ties mikä ärsytti pikku miestä kokoajan. Meidän olisi ollut tarkoitus mennä Tyttöjentalon mamma retkelle Suomenlinnaan aamulla, mutta eihän mamma jaksanut nousta ylös aamulla yön juoksemisen jälkeen! Mutta menihän se päivä asioiden hoitamisessakin. Ja kävin ostamassa Danskulle lyhythihaisia yökkäreitä, jotta yöt menisi vähän paremmin.

Päivän asioinnin välissä käytiin leikkimässä kotona ja kun poitsuli väsähti niin mamma lähti taas vaunuttelemaan liikenteeseen ! Illalla ei sitten enää oltukkaan niin leikkituulella vaan Dansku halusi vaan istuksella sitterissä ja ihmetellä maailmaa.
Illalla sitten alkoi se tuttu känkkäränkkä kun alkoi väsymys painaa päälle. No ei siinä sitten muu auttanut kun pistää poika sänkyyn, unirätti viekkuun, tuttisuuhun ja Nukkumatin laulut soimaan niin kyllähän se poitsu siitä sitten nukahti ! Nyt vaan toivoen että ensi yö menee vähän paremmin kun viime yö ! :)


Enään viikko kun pikkupoitsu täyttää jo 3kk ! Ihan mahdotonta miten nopeasti aika menee, tuntuu että vasta eilenhän me oltiin kättärillä, mutta ei kun siitä on jo vaikka kuinka pitkä aika !
On kyllä ihanaakin että Dansku kasvaa kun kohta voidaan aloittaa soseiden kokeilu, jos vaikka nukuttaisi yölläkin paremmin kiinteän ruoan myötä. Odotan innolla sitä että saan alkaa väsäilemään soseita itse ! En vaan osaa päättää että aloittaakko peruna-porkkana soseesta vaiko jostain hedelmä soseesta.. ehkä peruna-porkkana olisi täyttävämpää, mutta kyllähän tässä on aikaa mietiskellä :)

Kuvassa Danskulla syöminen meni ihan pelleilyksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti