maanantai 17. kesäkuuta 2013

Puuhastelua, havainnointia ja uuden oppimista !

Nyt on ollut pari päivää hiljaista kun on ollut niin paljon kaikkea meneillään viikolopun aikana !
Perjantaina sadepäivän kunniaksi käytiin vuokraamassa pari leffaa ja tehtiin tortilloja (nam!), oli ihanan rauhallinen päivä ja ilta ja ihana kuunnella sateenropinaa kun itse on sisällä.
Lauantaina ja sunnuntaina nähtiin Danskun kummeja ja Dansku sai tietenkin paljon haleja ja pusuja ja lahjoja !
Danielista tulee kyllä niin hemmoteltu pikku mies, että... kun kaikki ovat niiin rakastuneita tähän ukkeliin! On se sellanen hurmuri, tuo minun Daniel poitsuli !
Kyllä on kaikkien kavereiden poikaystävät nyt uhattuna kun pikku Daniel hurmuri hurmaa kaikki nuoret ja vähän vanhemmatkin naiset ;) saa nähdä millainen naisten naurattaja poitsusta tulee kun oppii puhumaan !


Tilasin tooosi paljon valokuvia viime viikolla ja ne vihdoin loppuviikosta saapuivat ja olen nyt kanssa väsäilly Danielille valokuva-albumia tästä vauva ajasta :) Niitä kuvia on vaan niin paljon ja kaikki niin ihania ettei niistä osaa päättää mitkä haluaa sinne albumiin pistää! Liian söppänä poika !
Noita kuvia taitaa olla vajaa 300 että niiden lajittelu on kanssa sitten yks homma :D
Tässä just yks päivä yritin pistää niitä aika järjestykseen ja siinä menee kyllä pieni tovi ! Kun kuvia tulee räpsittyä kokoajan niin onhan se hankala alkaa muistelemaan että miltäs päivältä mikäkin olikaan kun joka päivältä miljoona kuvaa, mutta onneksi on niin ei ainakaan unohdu minkä näköinen pikku herra on ollut !

 
 

Eilen sunnuntaina alotettiin sitten ne soseet, kun ei siitä nukkumisesta tullut enää mitään kun kokoajan nälkä ! Kun 2 tunnin välein piti heräillä TAAS ihan niinkuin vastasyntyneenä !
No minäpä reippaana tein itse peruna-porkkana sosetta poitsulle ja hyvin maistui vaikka olikin aluksi hieman hankalaa tuo syöminen, kun olisi tehnyt mieli imeä sitä lusikkaa :) Hyvää se ruoka taisi kumminkin olla kun tuli suuuri hymy poitsun huulille aina syömisen välissä !
 
Tänä aamuna tein sitten sen virheen että annoin Danskulle Mango pilttiä kun se maistuikin sitten TOOOSI hyvältä kun päivällä ei sitten enää äidin tekemä peruna-porkkana sose ollutkaan niin hyvää ja naama irvistyksellä pisti naamaansa sitä ja vähän ajan päästä ei enää kelvannutkaan ja vaihdettiin maitoon. Nyt illalla sitten annoin lisää mangoa niin oli taas niin iloinen poika ja hymy huulilla söi välillä nauraen kun oli niin namia !

 
Sovitin viikoloppuna ihan huvikseen kaikkia entisiä housujani (kokoa 36) ja iloiseksi yllätykseksi NE MAHTUIVAT ! Wuhuuu olin niiin onnellinen kun vihdoinkin 3 kuukauden jälkeen synnytyksestä alkaa olla taas ''normaali'' kokoinen eli omaa kokoa :D ! Happy Mummy !
 
 
Nyt Danskulla on ollut pari päivää sitteri päiviä ettei lattialla ole halunnut olla vaan istuskella sitterissä ja harmikseni huomasin että poikahan alkaa kasvaa siitä yli kun varpaa jo roikkuu reinan ylitse ! No toivottavasti vielä pari kuukautta kestää jos sitten alettaisiin jo konttailemaan ja ennen pitkää kävelemään :) ja Dansku oppi kiikuttamaan sitteriä ihan itse ! Parissa päivässä tajusi että kun nostaa jalkoja ylös, alas.. ylös, alas niin sitterihän keinuu ! :) Oli kyllä taas niin iloinen poika kun huomasi oppineensa uutta ! <3
 
 
Toivottavasti tällä viikolla tulisi uudestaan lämpimiä päiviä että voitaisiin Danskun kanssakin mennä rannalle löträämään vedellä nyt kun poika on virallisesti 3 kuukautinen eli ISO POIKA jo! :)

'Good night, sleep tight and don't let the bed bugs bite!'
 

2 kommenttia:

  1. toi on niin hyvä fiilis ku vanhat vaatteet mahtuu päälle! :) mä olin siitäki ilonen ku kaikki farkut oli SOPIVIA, ku ne on pitkään ollu vähän isoja :D mut nythän ne tietenki on taas jo liian isoja :D sulonen sun pieni Daniel! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on ihan super fiilis ! Oon niin oottanu jo koko raskaus ajan ja sitte nyt synnytyksen jälkeen sitä et pääsen käyttää taas omia vaatteita ! :D Ja mulla tuskin tulee sitä ongelmaa että olis liian isoja :p Kiitos :)

      Poista