maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kesän viettoa nautiskellen

Meillä on ollut nyt ihan super ihanaa kesän viettoa, kun on ollut niin super kauniita lämpimiä päiviäkin. Ollaan otettu tosi rennosti ja ulkoiltu paljon! On tullut hyvin rusketustakin kaikesta ulkoilusta! (mutta niinkun aina, ei rusketusta koskaan vaan tule tarpeeksi!!)
 
Viikko sitten viikoloppuna oltiin Danskun kanssa mun äidillä, oli tosi mukavaa, käytiin saunassa, syötiin hyvää ruokaa ja retkeiltiin.
Ekana iltana syötiin hyvin ja katottiin Inception elokuva, on muuten ihan sairaan hyvä leffa vaikka onkin katsonut sen useamman kerran! Joka kerta tajuaa jotain uutta eikä koskaan kyllästy, suosittelen kaikille kyseistä elokuvaa !
Mentiin yhdessä Seurasaareen ottamaan aurinkoa ja vähän pulikoimaan meressä, vaikka oli kyllä super kylmää vettä! Tähkä koiruli nautti uimisesta viileässä kun oli niin kuuma päivä. Siinä sitten paloin oikeen kunnolla kun ei tajunnut sitä auringon polttavuutta, oli sitten pari päivää selkä ihan kipeenä.
Seurasaaren jälkeen käytiin syömässä Töölössä terassilla ja oli tosi hyvää ruokaa. Ihanan rauhallinen terassi missä kuuli lintujen laulun ja pystyi nauttimaan auringosta ja vähäisestä tuulen vireestä. Loppupäivä meni sitten Danskun kanssa leikkiessä ja nukuttaessa ja illalla palattiin takaisin kotiin.
 
 
Viime viikon maanantaina alkoi Hesacup jota, niinkun joka vuosi, mentiin tietenkin katsomaan! Danskulla sai paljon kavereita siellä ja oli välillä melkeen mielenkiintoisempi kun jalkapallo matsit :) Onhan tuo hurmuri ihanaa katseltavaa :)
Käytiin siis katsomassa jalkapalloa Kontulassa ja Käpylässä. Oli niin söpöä katsoa niitä pikku ihmisiä jotka juoksenteli pallon perässä :) ehkä Danielkin parin vuoden päästä pääsee kokeilemaan jalkapalloa !
 
Meillä oli kyllä oma kannustus paita, FC Barcelona, jota kannatetaan oikeasti kaikkialla! Barca taitaa vaan olla vähän liian hyvä tuonne pikku poikien joukkoon pelaamaan! :D Mutta Dansku oli ainakin ihan innoissaan Hesacupista.
 
Tiistaina retkeiltiin Korkeasaaressa ja mentiin ihan aamusta niin oli eläimetkin vielä hereillä! Danskukin oli hereillä sen verran että näki kenguruita, hanhia, riikinkukon, kameleita ja vuohia :) Oli taas tosi lämmin päivä ja sehän näkyi ihmismäärässä! Onneksi oltiin ajoissa koska kun 12 jälkeen lähdimme pois oli lippu jono aivan järjettömän pitkä! Vaunujen kanssa liikkumisen ihanuushan on kun ei mahdu bussiin kun on vaunupaikat täynnä, joten jouttiin sitten kävellä Korkeasaaresta Kulosaareen 3km. Hyvää liikuntaahan se oli tosin niin kuumassa oli aika raskasta työntää vaunuja!
 
Korkeasaaren reissun jälkeen menin poliisille viemään kakkosvaiheen suoritus todistuksen joten saan ehkä ajokortin taas tämän kuun lopussa. Jännää kun tajusin että on ollut nyt ajolupa 2 vuotta eli saa vuokrata auton ulkomailla! :D pieniä iloja !

 
 
Meillä on harjoteltu pään nostamista tosi paljon nytten ja hyvinhän se on alkanut mennä! Dansku viihtyy nykyään tosi hyvin mahallaan ja osaa kieriä joka suuntaan ja vähän ryömiäkkin! On niin ihmeellistä taas katsoa kuinka nopeasti vauva kehittyy! Kyllä kohta jo kontataan ja sitten kävelläänkin jo! Danielin kasvua ja kehitystä on niin uskomatonta seurata! Odotan jo innolla ensi sanoja ja ensi askelia.
 
 
 
 
 
 
 

 
Viikolla nähtiin myös kahta Danskun kummiakin ja syötiin, ulkoiltiin ja pidettiin hauskaa.
Lauantaina oltiin Aurinkolahdessa kavereiden kanssa ja itsekkin uskaltauduin vihdoin heittää talviturkin menemään ja kävin uimassa siellä meressä! Oli kylmää, mutta ihanan virkistävää kuumaan päivään.
Sunnuntaina ja tänään maanantaina oltiin kumpulassa jossa Danskukin pääsi uimaan vauveli altaaseen! Oli uutta ja jännää :) Ulkona on aina vaan niin hankalaa kun yrittää pitää Danielia poissa auringosta kun toinen kieriskelee ja mönkii ympäriinsä niin pitäisi olla joku iso aurinkovarjo aina mukana! Piti ostaa 50+ aurinkorasvaakin ettei vaan pala herkkä vauva iho!
 
 
 
 
Ihanaa kun on ollut nyt niin lämmintä kun on voinnut ulkoilla niin paljon! Toivon mukaan jatkuu kesän loppuun asti nämä säät! Ja innolla odotan jo ensi kesää kun Dansku on vähän isompi ja voi tehä vielä enemmän kaikkea hauskaa! :) Nauttikaa tästä ihanasta kesästä niin kauan kun se jatkuu!
 


1 kommentti: